„Schimbările în domeniul educaţiei depind de ceea ce fac şi de cum gândesc profesorii. E aşa simplu şi totodată atât de complex.” (Michael Fullan)

Bine ati venit pe site-ul oficial al Centrului de Formare Profesionala INFO EDUCATIA.

Organizatia noastra are ca principala activitate formarea profesionala a adultilor, urmarind dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri.

Centrul de Formare Profesionala INFO EDUCATIA organizeaza cursuri de perfectionare si specializare, dar la cererea agentilor economici desfasuram si cursuri de calificare pentru diferite meserii.


Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora, cursurile fiind structurate pe module de pregatire teoretica si practica.
Pregatirea teoretica se desfasoara în salile proprii de curs sau la sediul clientilor, persoane juridice, fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii.


În urma absolvirii se emit certificate de absolvire, respectiv de calificare, recunoscute în tara, cu valabilitate pe tot parcursul vietii.


Certificatele de absolvire au antetul MEC si MMSSF si au timbru sec aplicat de CNFPA, având regimul actelor de studii.


La cerere, se poate aplica si apostilarea Haga, care va confera recunoasterea diplomei în toate tarile Uniunii Europene.


Cursurile de formare profesionala a adultilor se desfasoara în judetele: IASI, VASLUI, SUCEAVA, BACAU, GALATI, VRANCEA, TULCEA, CONSTANTA, CALARASI, IALOMITA, BUZAU, ILFOV, PRAHOVA, DAMBOVITA, BRASOV, CLUJ, BISTRITA-NASAUD, BIHOR, VALCEA, OLT, TELEORMAN, GIURGIU, ARGES, MARAMURES si în BUCURESTI.

* Costul cursurilor autorizate CNFPA se deduce din impozitul pe venit/profit conform OG 129/2000 republicata.

* INFO EDUCATIA este înregistrată în Registrul electronic de evidență al Autorității Naționale de Supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu nr.18833